Pátek, 19 dubna, 2024
3.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSváťovo dividlo v neděli zahraje pohádku O Zlatovlásce. Sledujte on-line PŘÍMÝ PŘENOS!

Sváťovo dividlo v neděli zahraje pohádku O Zlatovlásce. Sledujte on-line PŘÍMÝ PŘENOS!

Litoměřice – V neděli 8. listopadu v 10 hodin bude pro děti opět hrát Sváťovo dividlo. Po úspěchu z minulého týdne, kdy se na on-line přenos pohádky „Zvířátka a loupežníci“ dívalo přes 100 dětí, se můžete těšit na pohádku „O Zlatovlásce.“

Sváťa a jeho dřevění herci budou pro děti hrát živě a celý přenos zprostředkuje LITOMĚŘICKO 24 na facebooku. Přímý přenos je zpoplatněný – zaplatíte necelých 50,- Kč. Peníze půjdou na rozvoj Sváťova dividla, které už desítky let baví děti po celé republice.

NEDĚLNÍ VYSÍLÁNÍ najdete TADY.

„V události klikněte nahoře na modré tlačítko „Koupit přístup“, v novém okně znovu potvrďte, v dalším okně zadáte platbu a je hotovo. Cena je v přepočtu asi 47 Kč. Moc všem děkujeme a už se těšíme!“ uvedl Sváťa.

Projekci finančně podpořil Nadační fond BigMat manželů Baudlerových.

Pokud bude o pohádku zájem, je Litoměřicko 24 připravené dát stejným způsobem šanci i jiným projektům. V případě zájmu o spolupráci, volejte na telefonní číslo 608 225 443 nebo pište na e-mail jan.dostal@regionalnitelevize.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -