Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiNedělní pohádka Sváťova dividla ŽIVĚ! Sledujte PŘÍMÝ PŘENOS!

Nedělní pohádka Sváťova dividla ŽIVĚ! Sledujte PŘÍMÝ PŘENOS!

Litoměřice – Když Vy nemůžete do divadla za pohádku, přijde pohádka domů za Vámi! Stačí si v neděli 1. listopadu v 10 hodin pustit přímý přenos na facebookové stránce Litoměřicko24.cz Pohádku pro Vás bude živě hrát  litoměřické Sváťovo dividlo. Těšit se můžete na příběh „Zvířátka a loupežníci.“

„Reagujeme tak na pozitivní ohlasy, které sklidil středeční přímý přenos oslav 28. října z litoměřické tržnice. I tam Sváťa zahrál. Doba je taková, jaká je a proč naplno nevyužít možnosti, které nám nabízí moderní technologie…. Je to jeden ze způsobů, jak navzdory době podpořit kulturu a projekty šikovných lidí z regionu,“ uvedl majitel Litoměřicka24 Jan Dostal.

Přímý přenos je zpoplatněný – zaplatíte necelých 50,- Kč. Peníze půjdou na rozvoj Sváťova dividla, které už desítky let baví děti po celé republice.

NEDĚLNÍ VYSÍLÁNÍ najdete ZDE.

Pokud bude o pohádku zájem, je Litoměřicko 24 připravené dát stejným způsobem šanci i jiným projektům. V případě zájmu o spolupráci, volejte na telefonní číslo 608 225 443 nebo pište na e-mail jan.dostal@regionalnitelevize.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -