Společnost BigMat darovala mladým sportovcům dresy

0
305

Litoměřice – Přátelství, respekt, solidarita, týmový duch a překonávání sebe sama jsou sportovní hodnoty překračující individuální zájmy a upřednostňují kolektivní sílu – to je poselství, které chce společnost BigMat mezi mladými šířit. To je také důvod vzniku kampaně BigMat pro sport, díky které dostanou mladí sportovci sady profesionálních zápasových dresů.

Mezi dvaceti sportovními kluby s hráči od 13 do 15 let, které BigMat podpořil, je i klub FK Litoměřicko a dva týmy mladých fotbalistů. Díky dlouhodobé spolupráci s litoměřickou firmou Stavebniny B+D získal klub dvě sady profesionálních dresů v celkové hodnotě 1.200Eur.

“Naše mládežnické týmy této věkové kategorie hrají krajské soutěže, kde se pohybují na předních umístění. Budou tak nejen reprezentovat naše město, ale i našeho nového partnera. Jelikož se společnost BigMat podílí i na mnoha dalších dobročinných akcí, velice si vážíme této spolupráce a doufáme v prohloubení našich vztahů,” hodnotí novou spolupráci předseda FK Litoměřicko, z.s. Robert Műhlfait.

Společnost BigMat na Litoměřicku zastupují STAVEBNINY B+D Vratislava Baudlera. A sponzorství i charita mu rozhodně není cizí. Nadační fond BigMat podporuje pravidelně postižené děti v regionu a během několika let uspořádal řadu charitativních sportovních i kulturních akcí. Zapojení se do sponzorování sportovních klubů je tak další z aktivit, kterými se společnost zapojuje do života na Litoměřicku.

“Snažíme se aktivně podporovat regionální sport dlouhodobě. Spolupracujeme s házenkáři Lovci Lovosice, basketbalisty Slavoje BK Litoměřice, hokejisty z HS Stadion Litoměřice, plaveckým klubem Litoměřice, fotbalisty z ASK Lovosice a nově s FK Litoměřicko. Máme také vlastní kvalitní cyklistické dresy za dotované ceny pro veřejnost,” prozradil další partnerské kluby na Litoměřicku majitel Stavebnin B+D Vratislav Baudler.

- Naši partneři -
Předchozí článekŠTĚTÍ: ZAVÍRKA – CHODNÍK NA ŽEL. ST. ŠTĚTÍ
Další článekLidem v karanténě z Lovosic a okolí pomůže farní charita
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno