Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůZprávyCOVID 19Koronavirus se nevyhýbá ani pošťákům, doručení zásilek se může zpožďovat

Koronavirus se nevyhýbá ani pošťákům, doručení zásilek se může zpožďovat

Litoměřicko – Česká pošta omezení v souvislosti s aktuálním nouzovým stavem zatím nechystá. Od listopadu rozšíří síť „Balíkoven“ a stále zdokonaluje své on-line služby, aby toho lidé mohli co možná nejvíce vyřídit z pohodlí domova a nemuseli přímo na pobočku. Přesto se doručení zásilek může zpožďovat.

„Současnou nelehkou situaci Česká pošta zvládá bez zásahů, které by její klienti pocítili. Přesto se situace mění každým dnem a nevíme, co přinese zítřek. Také pošťáci jsou jenom lidé a koronavirus se jim nevyhýbá. Chci proto naše zákazníky požádat o shovívavost, pokud se jim opozdí jejich zásilka. Naopak pro ně chystáme další možnosti, jak si zásilky vyzvedávat co nejblíže svému domovu. Od listopadu se tak dočkají dalších 1500 nových výdejních míst, tzv. Balíkoven. Spolu s poštami, kterých je 3200, nabídneme nejširší výdejní síť v Česku,“ uvedl generální ředitel České pošty Roman Knap.     

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -