Čtvrtek, 28 března, 2024
7.3 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyPloskovické Café Páv otevírá e-shop s vlastním rozvozem

Ploskovické Café Páv otevírá e-shop s vlastním rozvozem

Ploskovice – Café Páv, které má svoji  základnu na zámku v Ploskovicích, se naplno přizpůsobilo současné situaci a otevírá e-shop s vlastním rozvozem. Domů Vám kromě svých vyhlášených zákusků a dortů můžou přivézt třeba také předpřipravená hotová jídla ve sklenicích nebo čerstvé ovoce a zeleninu od místních zemědělců.

Rozvoz má kavárna vlastní a v tuto chvíli rozváží dvakrát týdně, v pondělí a ve čtvrtek večer. Po domluvě se s Vámi ovšem rádi setkají i jiné dny.

Aktuálně je v e-shopu třeba   zelná polévka s uzeným, slepičí vývar nebo španělský ptáček s dušenou rýží. Koupit si můžete také celou šišku poctivého makového závinu se švestkami, kousek mrkvového dortu nebo kousek cheessecaku.

Dobrou zprávou je, že Café Páv má v nabídce i jídlo pro vegany a pro lidi alergické na lepek. Na zdeljší zákusky  se do Ploskovic sjížděli lidé z celého Ústeckého kraje. Kavárna sází na poctivé domácí recepty a na čerstvé suroviny z lokálních zdrojů, což je na chuti znát.

Také proto si můžete v rámci e-shopu nechat dovézt třeba ploskovická jablíčka od místního zemědělce, mák z Trnovan, nebo sušená jablíčka z Třebušína.

E-shop najdete ZDE.

Kromě e-shopu má Cafe Páv otevřené také výdejové okénko – a to každou sobotu a neděli od 10 do 17 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -