Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLovoCafé nově nabízí rozvoz zdarma, přiveze Vám zákusky i obědy

LovoCafé nově nabízí rozvoz zdarma, přiveze Vám zákusky i obědy

Lovosice – Kavárna v přízemí Centra kultury Lovoš v Lovosicích nečeká na zázraky a naplno se přizpůsobila aktuální situaci. Nejen, že zde funguje výdejové okénko a stavit se tak můžete na kávu i na snídani, ale nově kavárna nabízí také rozvoz. Ve městě a v okruhu pěti kilometrů od Lovosic je zdarma.

Nechat přivézt si můžete třeba čerstvé zákusky nebo obědové menu, které LovoCafé nově nabízí. Krabičky na jídlo jsou v ceně a ceny sympatické. Tento týden bude v nabídce třeba krkovička na grilu, cuketa plněná třemi druhy sýra nebo vepřový kotlet s hermelínem. Obědové menu kavárna rozváží od 10.30 do 13.30 hodin.

A až půjdete kolem, stavte se třeba na bagel s trhaným hovězím nebo na tortillu s grilovaným kuřecím masem. Výborné kafe nebo čaj s sebou samozřejmostí.

Více informací najdete ZDE.

Výdejové okénko LovoCafé je v provozu každý všední den od 8 do 18 hodin. V sobotu sem můžete zajít od 10 do 18 a v neděli od 10 do 17 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -