VOLNÁ MÍSTA: Sociální pracovník/pracovnice

0
546

Město Terezín nabízí volné pracovní místo v oboru zdravotnictví na pozici sociální pracovník/pracovnice. Práce na plný úvazek v jednosměnném provozu. Pracovní poměr na dobu neurčitou za od 24 300 do 35 820 Kč/měsíc. Minimální požadované vzdělání je Vyšší odborné. Místem pracoviště je Město Terezín, okres Litoměřice. Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup možný od 1.1.2021. Další informace Vám poskytne Bc. Alena Rendášová, tel.: 602 481 413, e-mail: alena.rendasova@terezin.cz.

Zaměstnavatel: Město Terezín
Místo výkonu práce: Terezín
Platové ohodnocení: 24 300 – 35 820 Kč / měsíc
Typ pracovního vztahu: Práce na plný úvazek
Pracovní poměr: Od 1.1.2021 na dobu neurčitou
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva

Poznámka zaměstnavatele

Charakteristika vykonávané práce: zejména plánování průběhu a rozsahu poskytování Pečovatelské služby města Terezín, provádění sociálních šetření a depistáží, zajišťování základní sociální agendy a standardní dokumentace, zajištování agendy zvláštního příjemce důchodu, administrativa ve veřejné správě.

Platové zařazení: tarifní třída 10 dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb, o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění, příloha č. 2.

Požadavky na uchazeče: odborná způsobilost v souladu s §110 odst. 4 zák. č. 108/2006 Sb, o sociálních službách: a) vyšší odborné vzdělání v oborech zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost; b) vysokoškolské vzdělání v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo sociální pedagogiku; další požadavky – zdravotní způsobilost, znalost zákona o sociálních službách, zák. o obcích a dalších souvisejících zákonů, orientace ve správním řádu, kladný přístup ke starším lidem a osobám se zdravotním postižením, sociální cítění, samostatnost, cílevědomost, slušné vystupování, pečlivost, důslednost, tvůrčí a aktivní přístup k práci, snaha o další vzdělávání, komunikační a organizační schopnosti, dobrá znalost a samostatná práce na PC, řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič.
dále výhodou: praxe v oboru sociální práce, praxe ve státní správě nebo samosprávě, znalost správního řízení dle zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, zkouška zvláštní odborné způsobilosti na úseku sociálních služeb, sociální péče.

Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru: státní občan ČR, popř. cizí státní občan s TP na území ČR, starší 18 let, plná svéprávnost, bezúhonnost, ovládá jednací jazyk

Přihláška uchazeče musí obsahovat tyto náležitosti: jméno, příjmení a titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana, e-mailový nebo telefonní kontakt, datum a podpis.

Doklady, které zájemce připojí k přihlášce: strukturovaný profesní životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech, výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce), ověřená kopie o nejvyšším dosaženém vzdělání, případně dalších doklady prokazující odbornou vzdělanost, souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených v předložené přihlášce a jejích přílohách pro účely této veřejné výzvy v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 a se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, vyjádření zda požaduje zájemce v případě neúspěchu vrácení předložených dokladů.
Způsob podání přihlášky: přihlášky s uvedenými doklady v zalepené obálce doručte na podatelnu v přízemí MěÚ Terezín, nám. ČSA 179, Terezín, nebo zašlete na adresu Městský úřad Terezín, nám. ČSA 179, 41155 Terezín, na obálce vyznačete: „NEOTVÍRAT – veřejná výzva – SP“, lhůta pro podání přihlášky – nejpozději do 11.11.2020 do 16:00 hodin.

První kontakt

Kontaktní osoba: Bc. Alena Rendášová
Telefon: 602 481 413
E-mail: alena.rendasova@terezin.cz

Referenční číslo ÚP: 19894780705
Poslední aktualizace: 13.10.2020
Zdroj inzerátu: https://www.pracelitomerice.cz/

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Dohled nad dětmi pracovníků IZS zajišťuje ZŠ U Stadionu
Další článekMINIRECENZE: Tenet / LITOKAPS online
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno