Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyRoudnické kavárny se nevzdávají, otevírají výdejová okénka

Roudnické kavárny se nevzdávají, otevírají výdejová okénka

Roudnice nad Labem – Roudnické kavárny to nevzdávají a navzdory vládním nařízením budou i zítra zákazníky očekávat. Uvnitř si nesednete, ale prodej zákusků a nápojů bude fungovat. Tak svoje podniky přijďte podpořit!

Kavárna Nebeská (Karla Jeřábka 1428) bude otevřena od 9 do 17 hodin. Kromě zákusků si s sebou můžete vzít třeba palačinky, vafle, kávu, čaj nebo domácí limonády. Vše je poctivá domácí výroba a zákusky a dorty se pečou přímo na místě. Kromě toho v kavárně seženete super dárky pro své blízké a nezbytnou podzimní výbavu – třeba zdravé sladkosti (kavárna spolupracuje s firmou Andělské vločky), pečený čaj ve sklenici, různé druhy domácích sušenek nebo perníčky všech možných tvarů a velikostí. Platby v hotovosti.

Cukrárna a kavárna Dortletka (Husovo náměstí 48) bude otevřena taktéž od 9 do 17 hodin. Kromě kávy s sebou bude nabízet i slané koláče, zákusky a dorty vlastní výroby nebo sendviče. Káva a horké nápoje samozřejmostí.

Cukrárna Slunéčkovi (Zmrzlina na Bezděkově – Dobrovského 1083) bude otevřena od 9 do 17 hodin, vždy od středy do neděle. Kromě domácích dortíků Vám tady dají s sebou taky horkou čokoládu, bombardino, nebo libovolné kafíčko. Cukrárna má pravidelně dortíky bez lepku a klasického cukru, takže je i pro náročné zákazníky.

Kavárna Kafeta (nám. Jana z Dražic 318) bude v provozu od 9 až do 18 hodin. V nabídce mají i svařák a na tácek Vám tady dají třeba i palačinky nebo míchaná vajíčka. Káva, čaj a zákusky samozřejmostí – moučníky mají i bezlepkové.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -