Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDivadlo Karla Hynka Máchy zaplní pohádky

Divadlo Karla Hynka Máchy zaplní pohádky

Litoměřice – Divadlo Karla Hynka Máchy bude v nejbližší době patřit dětem. Připravena jsou totiž hned dvě představení rezervovaná právě pro ně. Tuto neděli se můžeme těšit na Sváťovo dividlo a v neděli 11. října přijdou na řadu „Příběhy vodníka Česílka.“

Sváťovo dividlo asi není potřeba nějak zvlášť představovat. Oblíbený litoměřický loutkář dětem tuto neděli zahraje pohádku „O Červené karkulce.“ Představení plné písniček, hádanek a Kašpárkových taškařic začíná v 10 hodin. Vstupenky kupujte ZDE.

V neděli 11. října bude dětem od 15 hodin dělat radost pražské divadlo D5. Zahraje pohádku „Příběhy vodníka Česílka,“ inspirovanou známými pohádkami Václava Čtvrtka. Představení o statečném a chytrém vodníkovi, víle Andulce a kaprovi, který se jmenuje Osmikiláč, děti určitě zabaví a nadchne. Vstupenky kupujte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -