Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKampaň „Místa přátelská seniorům“ je zrušena

Kampaň „Místa přátelská seniorům“ je zrušena

Litoměřice – Velký úspěch v letošním roce zaznamenala soutěž pro dříve narozené nazvaná „Místa přátelská seniorům.“ Aktivity, které dosud neproběhly, se už ale neuskuteční. Vzhledem k epidemiologické situaci byla totiž kampaň pro letošek s konečnou platností zrušena.

 „V plánu jsme měli přednášku zaměřenou na ochranu seniorů před manipulativním chováním „šmejdů“, zajímavý workshop „Zdravou výživou proti Alzheimerově chorobě“, odpoledne s deskovými hrami či přednášku o domácím násilí,“ informovala referentka pořádajícího Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Litoměřice Bohdana Dojčinovičová.

Během září ještě senioři stihli například plavbu lodí z Litoměřic do Píšťan a zpět, vycházku do přírody s Klubem českých turistů nebo prohlídku sklepů v biskupské rezidenci. Poslední jmenované aktivity se zúčastnilo 120 dříve narozených.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -