Středa, 24 dubna, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiNa Cihelně si mohou děti ve středu zasportovat

Na Cihelně si mohou děti ve středu zasportovat

Litoměřice – Pro děti od čtyř do deseti bude ve středu 30. září připravené sportovní odpoledne na sídlišti Cihelna v Litoměřicích. Na hřišti u Autoškoly Šrejbr si děti mohou od 15.30 zasportovat – v plánu je atletika i míčové hry.

Cílem je hlavně děti pobavit a „nakazit“ je radostí z pohybu. Akci pro ně připravuje zapsaný spolek „Správná parta“ pod vedením Margity Kadeřábkové. Pokud bude pršet, akce se přesouvá do tělocvičny ZŠ Lingua Univesal.

Víte, že spolek „Správná parta“ pořádá také pravidelné sportovní aktivity pro mládež a dospělé? Téměř hodinka běhu, kondičního cvičení a protažení probíhá každé pondělí od 19 hodin – taktéž na sídlišti Cihelna. Sraz zájemců je v 19 hodin u Rákosníčkova hřiště.

Více informací ráda poskytne Margita Kadeřábková na telefonním čísle: 737 227 596 nebo na e-mailu margita.kaderabkova@centrum.cz.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -