Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVeřejně přístupný měřený trénink O Burčákový džbán se pojede i letos

Veřejně přístupný měřený trénink O Burčákový džbán se pojede i letos

Roudnice nad Labem – Sobotu 26. září si Klub cyklistů roudnických vybral pro pořádání tradičního a oblíbeného veřejně přístupného tréninku, který je milou vzpomínkou na Václava Šimka, a letos se jede jeho 21. ročník. Účastníci pravidelně svádějí nesmlouvavou, ale férovou bitvu o pořádný Burčákový džbán. Startuje se ve 13.00 hodin na obvyklém místě, na vědomické křižovatce U Křížku.

Datum a místo konání: sobota 26. září 2020 ve 13.00 hodin – Vědomice, křižovatka U Křížku.

Kategorie: do 40. let, 41 až 50 let, 51 až 60 let, 61 až 70 let, nad 71 let a horská kola.

Prezentace: od 12.00 hodin – v místě startu.

Trasa: 48,5 kilometru – start je na křižovatce U Křížku a  dále se pokračuje na Kyškovice, Vetlou, Vrbici, Svářenice, Vrutici, Polepy, Chodouny, Zavadilku, Kyškovice, Vetlou, Vrbici, Svářenice, Vrutici, Polepy, Chodouny, Zavadilku, Kyškovice a zde vpravo podle Labe do Brzánek, v obci vlevo do stoupání a na jeho vrcholu rovně do cíle.

Účastnický poplatek: 100 korun – účastníci i doprovod.

Ceny: Nejrychlejší účastník z řad Klubu cyklistů roudnických obdrží Burčákový džbán. Ostatní obdrží drobné ceny.

Účastnický poplatek poslouží k částečné úhradě občerstvení. Každý účastník jede na vlastní náklady a nebezpečí a za nehody a jejich následky je sám zodpovědný. Povinná je ochranná přilba. Jede se za plného silničního provozu, jehož pravidla jsou účastníci povinni dodržovat.

Po projetí cílem se účastníci individuálně přesunou k přátelskému posezení do restaurace U Faustů v Roudnici nad Labem. Všichni milovníci tohoto náročného, ale krásného, sportu jsou i letos srdečně zváni na start.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -