Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůKulturaVe Štětí se tuto sobotu uskuteční (ne)tradiční Jarmark

Ve Štětí se tuto sobotu uskuteční (ne)tradiční Jarmark

Štětí – Kejklíři, řemeslné stánky, historická bitva, hudební program i tvořivé dílničky pro děti na Vás tuto sobotu 12. září čekají ve Štětí. Oblíbený Jarmark se totiž naštěstí uskuteční i letos. Kvůli koronavirovým opatřením ale bude tak trochu netradiční. Akce bude mít zpoplatněný vstup a návštěvní limit 900 lidí. Areál Husova náměstí bude oplocen.

„Budeme evidovat počet prodaných vstupenek pomocí mobilní aplikace a klasických identifikačních pásek. Pokud si někdo vstupenku zakoupí a z areálu během dne odejde, bude dotázán, zda se na akci vrátí. Pokud návštěvník oznámí u východu, že se na akci vrátí, pásku si ponechá a z aplikace vymazán nebude. Pokud se vracet nebude, bude mu stržena identifikační páska a bude odečten z aplikace. Pokud by se chtěl na akci vrátit, musí zaplatit znovu vstupné. Zároveň nesmí být naplněna kapacita devíti set osob. Pokud bude naplněna kapacita, do areálu se již nebudou pouštět další návštěvníci,“ vysvětlil systém prodeje vstupenek šéf Kulturních a informačních zařízení Radomil Kulhánek.

Hudební program na Jarmarku začne v pravé poledne. Letos se můžete těšit třeba na Leonu Machálkovou, na kapelu -123 minut nebo na kapelu YoYo Band.

Kolotoče a další atrakce, které byly v minulosti součástí Jarmarku a zázemí našly na Mírovém náměstí, budou ve Štětí o týden později, tedy od 18. do 20. září.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -