Rozmarýn nabízí v letošním hned několik nových kroužků. Třeba horolezectví

0
114

Litoměřice – Zhruba osmdesát kroužků dětem v letošním roce nabízí litoměřický Dům dětí a mládeže Rozmarýn. Jsou mezi nimi i novinky. Třeba kroužek nazvaný „Just dance,“ který je věnovaný modernímu tančení před herní konzolí nebo kroužek „Uchem jehly,“ který potěší děti kreativně zaměřené.

Kroužek „Just dance“ je vhodný pro dívky i chlapce od šesti do patnácti let. Děti navštěvující tento kroužek se naučí tančit před herní konzolí Playstation 4 a budou mezi sebou v tancování soutěžit. Kroužek začíná 21. září.

Sportovně zaměřený je kroužek „Hejbálek,“ na který se mohou přihlásit děti již od pěti let věku. Kroužek je všestranně sportovní a jeho cílem je především děti bavit pohybem a vést fyzické aktivitě.

Od 1. listopadu Rozmarýn nabídne také horolezectví. Kroužek budou moci navštěvovat děti od osmi do patnácti let. Kroužek bude realizovaný v Ústí nad Labem a děti budou po celou dobu pod dohledem instruktora s platnou licencí. Mladí lezci si nenásilnou formou vštípí základní lezecké a především pak bezpečnostní návyky a připraví se tak na další samostatné lezení za přítomnosti dospělé osoby.

Lákavý bude určitě také kroužek „Slackline.“ Slackline je balancování, chození a skákání na popruhu upevněném mezi dvěma body, nepříklad stromy. Na rozdíl od chůze po provaze je slackline pružná a při chůzi na ní se zapojují i svaly, o při běžném pohybu nemáme ponětí. Kroužek je také pro děti od osmi let.

Pro děti od šesti do deseti let Rozmarýn připravil výtvarný kroužek nazvaný „Uchem jehly.“ Malí kreativci si v něm vyzkouší například batikování, vyšívání, práci s textilem, korálkování a další techniky. Kroužek rozvíjí zručnost, fantazii a trpělivost a dětem se bude určitě líbit.

Bližší informace:

Horolezectví, Slackline, Just dance, Hejbálek – 739 584 425

Uchem jehly – 724 569 898

Kompletní nabídku kroužků na letošní rok najdete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekNěkolik lovosických házenkářů se nakazilo koronavirem
Další článekLOVOSICE: V sobotu proběhne 2. ročník cyklistického Kritéria nadějí
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno