Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůZprávyTiskové zprávyLITOMĚŘICE: Rušení nočního klidu chtějí zamezit obyvatelé, město i provozovatelé barů

LITOMĚŘICE: Rušení nočního klidu chtějí zamezit obyvatelé, město i provozovatelé barů

Není noci, aby si obyvatelé v několika městských částech nezavolali ke zklidnění hostů restauračních zařízení městskou policii. Po standardní 22. zavírací hodině občas řádí v ulicích opilci, po ní před podniky s delším provozem hlučí kuřáci a jejich kamarádi. Hluk téměř každou noc převyšuje hladinu stanovenou zákonem pro noční klid. Krajním řešení problému by mohlo být vydání obecně závazné vyhlášky, která by regulovala dobu provozu restauračních zařízení. K tomu, ač jsou pod tlakem svých členů, se zatím nepřiklonil výbory Sdružení vlastníků jednotek (SVJ) na sídlišti Pokratice. Věří, že se nakonec dohodnou s provozovateli objektu Star Arena a najdou řešení problému.

- Naši partneři -
Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).
- Reklama -

1 komentář

  1. Nějak ste zapomněli na bordel u Luny ??? ale podplaceni strážníci vše uklidni stát tam a sedět v autě dělat mrtvé brouky umí každý ale něco dělat to by sme chtěli moc každý víkend cele léto tam turuji auta všude je kolem sklo a bordel bitky a hluk i v 5 ráno na denním pořádku ???

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -