Úterý, 23 dubna, 2024
3.2 C
Litoměřice
DomůSportHázenáNa Lovce čeká první zápas sezóny

Na Lovce čeká první zápas sezóny

Lovosice – Už zítra, v sobotu 5. září, se otevřou brány Zimního stadionu v Lovosicích, aby po roce přivítaly házenkářské fanoušky v rámci STRABAG Rail extraligy. Počtvrté za sebou se Lovci v úvodním duelu představí právě v unikátním prostředí a v zápase se slavnostním hávem.

Jejich prvním soupeřem v nové sezóně bude tým TJ Sokol Nové Veselí. Celek, který před sezónou prošel částečnou obměnou kádru a po dlouhých letech také změnou na trenérském postu.

Lovci se na soutěžní utkání po velmi dlouhé době (naposledy se hrálo v březnu!) těší a do nové sezóny startují nejen s vysokými ambicemi, ale také se čtyřmi novými členy týmu (Maximiliam JonssonBerin KesoDaniel ZourekDavid Kylíšek). Pro trenéry tak vyvstávají příjemné starosti, neboť na soupisku k utkání lze zapsat 16 hráčů. Dvojice Roman Jelínek – Jan Landa má ale k dispozici rovnou dvacítku.

Kdo z nich se dostane do sestavy pro otvírací duel sezóny, se dozví všichni fanoušci v sobotu večer.

Vstupenky na utkání jsou do pátku v předprodeji na prodejně Květinka Lovosice v ulici 8. května 27/4. Od sobotního dne si je pak budete moci pořídit také v akreditačním stanu Házenkářského festivalu Lovosice, kterého je extraligové střetnutí součástí.

Zbývající vstupenky budou v prodeji na pokladně u zimního stadionu. Cena vstupenky je jednotná 80 Kč a čtvrtina z vybrané částky poputuje v rámci motta “Lovci mají srdce” ve prospěch dvou úžasných dětí: šestnáctiletého Ládíka a tříleté Rozárky.

Utkání začíná v sobotu 5. září od 17:45 hodin a bude vedeno ve speciálním režimu s ohledem na nařízení vlády.

Sledujte UDÁLOST NA FACEBOOKUZDE.

Zdroj: www.hazenalovosice.cz

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -