Den otevřených dveří v Rozmarýnu bude plný zábavy a soutěží

0
187

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích pořádá ve čtvrtek 3. září od 13 do 17 hodin Den otevřených dveří. Netradičně bude letos akce probíhat přímo v budově DDM a také na zahradě. Děti se mohou těšit na zábavná stanoviště, soutěže a program na celé odpoledne.

V letošním roce Rozmarýn nabízí přes osmdesát kroužků. „Bohužel nebude kroužek jezdectví, protože jsme ztratili dosavadní zázemí, ale děti se nemusejí bát. Rozšiřujeme totiž nabídku přírodovědných kroužků, o které je v poslední době stále větší zájem. Nabídneme zájemcům spoustu jiných možností. Alternativou je třeba kroužek ZOObadatelé, na kterém spolupracujeme s Adélčiným dvorečkem,“ uvedla ředitelka Rozmarýnu Zuzana Bendová.

V rámci Dne otevřených dveří se děti a rodiče mohou seznámit s nabídkou volnočasových aktivit v Rozmarýnu a řadu činností si rovnou vyzkoušet. Na zahradě DDM budou pro děti nachystané sportovní aktivity a soutěže. Akce je letos koncipovaná jako odpoledne pro rodiče s dětmi.

Nováčci mají možnost první hodiny v kroužku zdarma, aby se ujistili, že je pro ně zvolená aktivita to pravé.

- Naši partneři -
Předchozí článekKupte si tričko namalované slonem, podpoříte jejich záchranu
Další článekSeniorka usedla za volant opilá, způsobila dopravní nehodu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno