Čtvrtek, 18 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRoudnický Dům dětí a mládeže otevírá už 1. září

Roudnický Dům dětí a mládeže otevírá už 1. září

Roudnice nad Labem – Dům dětí a mládeže Trend v Roudnici nad Labem letos nabízí více než 100 kroužků a volnočasových aktivit. Na své si přijdou milovníci pohybu, jazykoví nadšenci, fotografové i ti, kteří rádi tvoří rukama.

Roudnický Domeček otevírá v úterý 1. září. Otevřeno bude mít od 8 až do 16 hodin.

Můžete se podívat do prostor DDM, seznámit se s aktuální nabídkou kroužků a rovnou se na některý z nich zapsat. Kroužky začnou fungovat od 14. září, zápisné je nutné uhradit do konce října.

Dům dětí a mládeže Trend má letos v nabídce osvědčené i zcela nové kroužky, takže si určitě každý vybere.  Své dítko můžete přihlásit třeba do kroužku břišních tanců, na kroužek korálkování a drátování, na LEGO kroužek nebo na kroužek „Věda nás baví,“ ve kterém budou děti pod dohledem provádět nejrůznější pokusy.

Zajímavý je třeba také kroužek „Zahrada v kuchyni,“ na kterém se děti naučí pěstovat a zpracovávat různé druhy zeleniny a bylinek (a to i v domácích – panelákových – podmínkách) nebo kroužek „Na zítra mám svačinu,“ kde se děti naučí kreativně a samy si připravovat chutné a zdravé svačinky.

Nabídku kroužků roudnického DDM najdete ZDE

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -