Pátek, 29 března, 2024
5.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceHospic sv. Štěpána můžete podpořit také koupí originálního trička

Hospic sv. Štěpána můžete podpořit také koupí originálního trička

Litoměřice – Šestý ročník Běhu pro hospic se blíží. Pokud se rozhodnete zúčastnit a registrujete se do 6. září, můžete si na podporu litoměřického hospice zakoupit také originální tričko s logem akce.

K dostání je v dámské, pánské i dětské variantě. Tričko Vám zůstane jako originální suvenýr na památku, a pokud ho budete nosit i nadále, zviditelníte Běh pro Hospic sv. Štěpána kdekoliv si usmyslíte.

Běh pro Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích se uskuteční 3. října. V tuto chvíli je na něj přihlášeno 98 závodníků, přičemž kapacita akce je 700 lidí.

Připraveno je několik tras a je jen na Vás, pro kterou se rozhodnete. Běžet nemusíte – chůze bohatě stačí.

Připravené jsou trasy pro maminky s kočárky, pro seniory i pro lidi s hendikepem. Zkrátka pro každého, kdo bude chtít pomoci a dát najevo, že mu není lhostejný osud těch, jejichž životní běh už končí.

Trička budou k zakoupení i přímo na Běhu, ovšem pouze v omezeném počtu a výběru velikostí.

Informace o tričkách ZDE.

Registrace k běhu – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -