Čtvrtek, 28 března, 2024
10.2 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyV neděli proběhne festival jógy - Litoměřické ÓM

V neděli proběhne festival jógy – Litoměřické ÓM

Litoměřice – Park Václava Havla v Litoměřicích bude v neděli 23. srpna hostit už tradiční a velice oblíbený festival jógy – Litoměřické ÓM. Festival bude probíhat od 9.30 až do večera a nabídne bohatý program.

Akce je otevřena všem bez rozdílu věku. Můžete přijít a zacvičit si jógu, vytvořit si něco hezkého na památku nebo si jen užít připravené zdravé občerstvení a živou muziku. Vstupné se platí POUZE NA LEKCE JÓGY.

Festival nabídne dvě scény a různé druhy jógy. Třeba jógu pro těhotné nebo pro onkologicky nemocné. Chybět nebude ani power jóga, dance jóga a vědomá harmonická jóga – zkrátka pro každého něco.

Podložky na cvičení si vezměte s sebou! Dorazit může úplně každý – i ten, kdo jógu nikdy předtím necvičil.

V tvořivých dílnách si můžete vyrobit třeba mandalu, něco z keramiky nebo náramek. Na místě budou i stánky s tématickým oblečením.

Celodenní vstup na lekce jógy – 450,-

Jednotlivé lekce jógy (dle individuálních preferencí každého) – 150,- Kč.

Podrobnosti o festivalu ZDE.

Facebooková stránka festivalu ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -