Čtvrtek, 18 dubna, 2024
6.8 C
Litoměřice
DomůKulturaMakové slavnosti na zámku v Ploskovicích už tuto sobotu

Makové slavnosti na zámku v Ploskovicích už tuto sobotu

Ploskovice – Přednášky o zdravé stravě, povídání o prospěšnosti máku, lokální dobroty a výrobky, řemesla, makové dobroty a hlavně dobrá nálada a parádně strávený den – tak budou vypadat letošní Makové slavnosti na zámku v Ploskovicích. Uskuteční se už tuto sobotu 22. srpna. Začínají v 10 hodin dopoledne a budou probíhat až do pozdního odpoledne.

Ve stáncích v zámeckých zahradách naleznete slané i sladké makové delikatesy, makový olej, bylinky, něco makového na sebe, keramické dekorace, poctivé domácí pečivo, bylinky, makovou kosmetiku a mnoho dalšího.

Akci bude provázet bohatý kulturní program a tvořivé dílničky (nejen) pro děti. Dojde také na živou hudbu. Zámecké Café Páv připravilo speciální makové menu.

Program:
10.00 „Káča s pověstí o sv. Václavovi“ Divadlo Cirkus Žebřík
11.00 Malé divadélko pražské
11.45 Eva Vargo
13.30 Malé divadélko pražské
14.00 Babulet
16.00 Maková jóga
17.00 Pavel Zpívající tibetské mísy a gongy

Vstupné: 30,- Kč, degustační karty jsou pro letošek zrušeny.

Více informací v události na facebooku ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -