Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůZprávyRedakční zprávyObčerstvení na cyklostezce v Hrobcích někdo podpálil, provozovatelé se ale nevzdávají

Občerstvení na cyklostezce v Hrobcích někdo podpálil, provozovatelé se ale nevzdávají

Hrobce – Ona a on. Mají stabilní a časově náročné zaměstnání. Přesto se rozhodli udělat obec, ve které žijí, o něco hezčí a už čtyři roky na cyklostezce v Hrobcích provozují občerstvovací stánek. Koupit jste si tady mohli třeba párek v rohlíku, domácí limču nebo kafíčko. To teď nějakou dobu nepůjde – stánek totiž v noci na dnešek někdo podpálil.

„Jsme z toho s manželem velice smutní a nechápeme, kdo to mohl udělat. Jestli to byla lidská závist nebo jen klukovina… těžko říct. Do Tropicana Baru jsme dali svoje srdce a moc nás to bavilo. Lidé se k nám vraceli a pochvalovali si atmosféru, která u nás panuje, i čerstvé potraviny, které jsme po práci jezdili nakupovat. Chvíli jsem měla chuť se vším praštit, ale teď už vím, že se nevzdáme a Tropicana Bar obnovíme,“ uvedla provozovatelka Kateřina Bajgarová.

Ovšem nebude to snadné, protože stánek není pojištěný a požár ho kompletně zničil, přestože oheň se podařilo uhasit ještě před příjezdem hasičů. Tropicana Bar budou muset provozovatelé obnovit svépomocí a z vlastních zdrojů.

„Momentálně by nám moc pomohlo, kdyby nám někdo daroval funkční mrazák nebo lednici,“ uvedla provozovatelka.

Telefonní číslo na provozovatelku:  601 116 199 – Kateřina Bajgarová

Faceboooková stránka Baru Tropicana – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

2 KOMENTÁŘE

  1. Snad takové jednání neschvalujete? V každém případě se je čemu divit… Lidské omezenosti, hlouposti a hlavně takovéhle srabárně. .. Existují instituce a orgány na které si v takovém případě můžete podat stížnost a ne rovnou vypalovat lidem majetek…

  2. Njn to byl asi někdo z obyvatel Hrobec komu vadí ten neustálý kazdovikendovy hluk, hlasitá hudba, nepořádek od mladých lidí,kteří tam jen chlastaji a dělají bordel.neni se čemu divit ‼️‼️‼️‼️??

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -