Pátek, 19 dubna, 2024
8 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyDo Býčkovic se po roce vrací „Kotlíkovej fesťáček“

Do Býčkovic se po roce vrací „Kotlíkovej fesťáček“

Býčkovice – Máte recept na opravdu výborný „kotlíkový guláš“ nebo na jinou dobrotu, kterou vaříte pod širákem na ohni? Přijďte Býčkovic, podělte se o svůj recept s ostatními a vyhrajte krásné věcné ceny. Právě v Býčkovicích se v sobotu 22. srpna uskuteční „Kotlíkovej fesťáček“ – festival pro všechny, kteří mají rádi dobré jídlo a skvělou zábavu.

Abyste se do soutěže mohli zapojit, je potřeba vařit cokoliv v kotlíku. S receptem Vám můžou pomoci až dva další nadšenci – soutěž je pro maximálně tříčlenné týmy. Suroviny na vaření a kotlík si musí zajistit každý sám, obec dá k dispozici ohniště a stůl.

Festival proběhne na fotbalovém hřišti, vaření začíná ve 14 hodin. V 18 hodin budete servírovat čtyři degustační porce porotě.

Vítězové získají speciální zástěru a titul „Býčkovický mistr kotlíku.“

Podrobnosti v události na facebooku – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -