Přijďte na koncert Lenky Dusilové, dostanete zdarma lístek do letního kina

0
119

Roudnice nad Labem – Víte, že v Roudnici bude koncertovat Lenka Dusilová? Mimořádný úkaz české hudební scény bude v areálu lobkowiczkého zámku hrát a zpívat v sobotu 22. srpna od 19 hodin. Mnoha cenami ověnčená zpěvačka, která není zvyklá stagnovat a opakovat se, v Roudnici vystoupí sama – sólo.

Zpěvačka, která svou tvorbou dalece přesahuje obvyklé hudební standardy, začínala v pražské rockové kapele Sluníčko. Spolupracovala s Davidem Kollerem, s Čechomorem i s kapelou Lucie. Na svém kontě má šest hudebních cen Anděl. Svoji třetí sólovou desku „Mezi světy“ natočila v San Francisku a získala za ni řadu ocenění.

Lístky na roudnický koncert koupíte v předprodeji za 200,- Kč. Získáte tím zároveň vstup zdarma na projekci filmu 3Bobule, která proběhne na tomtéž místě bezprostředně po koncertě.

Vstupenky kupujte ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekÚŠTĚK: 11. Sraz přátel vojenské historie s plavením obojživelníků
Další článekKeramický jarmark v Levíně už tuto sobotu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno