Čtvrtek, 28 března, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLitoměřický hrozen bude v sobotu pod širým nebem

Litoměřický hrozen bude v sobotu pod širým nebem

Litoměřice – Ani doznívající epidemie koronaviru neohrozí letošní Litoměřický hrozen. Jedna z mála vinařských akcí, které se tento rok uskuteční, s ohledem na epidemiologická opatření proběhne pod širým nebem. A to už tuto sobotu 15. srpna od 13 hodin na parkovišti u Hvězdárny – v těsné blízkosti parku Václava Havla.

Ochutnat budete moci vína od dvaceti českých  vinařů. Dát si můžete třeba šampiona Národní soutěže vín vinařské oblasti Čechy, která proběhla před několika málo dny v Chloumku u Mělníka. Nejlepším vínem v Čechách bylo vyhlášeno Rulandské bílé 2018 z České zemědělské univerzity.

Litoměřický hrozen ale nabídne také kulturní program. K ochutnávání vín Vám bude hrát cimbálová muzika i Rosťa Pechoušek. Akce bude končit přibližně ve 22 hodin.

Podrobnosti najdete v události ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -