Sobota, 20 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůSportFotbalFK Dobroměřice při premiérové účasti dominoval na Memoriálu Petra Kořána v Křešicích

FK Dobroměřice při premiérové účasti dominoval na Memoriálu Petra Kořána v Křešicích

Křešice – V sobotu 1. srpna 2020 se v Křešicích uskutečnil již 7. ročník Memoriálu Petra Kořána, jehož tradičními pořadateli jsou FK SCHOELLER Křešice a Obecní úřad Křešice.

Turnaje se zúčastnily týmy FK SCHOELLER Křešice,  SK Roudnice nad Labem, TJ Sokol Horní Jiřetín a nováček FK Dobroměřice. Celkovým vítězem se staly zcela zaslouženě Dobroměřice, které zaznamenaly dvanáct branek a žádnou neinkasovaly. Celou polovinou z nich se blýskl Ondřej Matyáš, autor šesti branek a nejlepší střelec tohoto turnaje. Nejlepším hráčem byl vyhlášen Jan Hyťha oblékající dres SK Roudnice nad Labem.

První semifinálový duel svedl dohromady celky FK Dobroměřice a TJ Sokol Horní Jiřetín. V tomto souboji měl jasně navrch nováček tohoto turnaje. Dobroměřičtí se po jednoznačné výhře nad nekompletním soupeřem stávají zcela zaslouženě prvním finalistou.

 FK Dobroměřice – TJ Sokol Horní Jiřetín   8:0

Branky FK Dobroměřice: O. Matyáš 4, J. Myšák 2, P. Votruba, P. Reh

Ve druhém semifinálovém souboji na sebe narazily FK SCHOELLER Křešice a SK Roudnice nad Labem. Do finále se po těsné výhře protáhli roudničtí, kterým postup vystřelili Rusňák sM. Slavíčkem. Křešičtí, v jejichž dresu byl podle očekávání nejnebezpečnější Marek Faust, dokázali v úplném závěru pouze snížit.

 FK SCHOELLER Křešice – SK Roudnice nad Labem   1:2 (0:0)

Branky SK Roudnice nad Labem: Rusňák,M. Slavíček.

SK Roudnice nad Labem: Čížek (Doležal) – Mrázek, Husák, Kuchař, Barcal – Tajč – M. Slavíček, Hyťha, Možný, Aubrecht – Horváth. Střídající: Matuszewski, Vacátko, Rusňák.  Trenér: Jakub Pekař. 

V souboji o třetí místo nezaváhal FK SCHOELLER Křešice, jenž se po vydřená výhře mohl radovat alespoň z třetí příčky. Nekompletní Sokol Horní Jiřetín nevstřelil na turnaji ani jednu branku a skóre 0:9 znamená, že se musí spokojit s posledním místem.

O 3. místo: TJ Sokol Horní Jiřetín – FK SCHOELLER Křešice   0:1 

Ve finále zvítězily znovu zcela jasně Dobroměřice, které ani v tomto duelu neinkasovaly a se zcela jednoznačným poměrem branek 12:0 přetavily svou premiérovou účast na tomto turnaji v celkový triumf. SK Roudnice nad Labem obhájil druhou příčku z minulého roku. 

Finále: SK Roudnice nad Labem – FK Dobroměřice 0:4

Branky:  O. Matyáš 2, E. Bránický, P. Votruba.  

SK Roudnice nad Labem: Doležal (Čížek) – Šeba, Kuchař, Husák, Matuszewski – Tajč – M. Slavíček, Hyťha, Možný, Mrázek – Aubrecht. Střídající: Barcal, Vacátko, Rusňák.  Trenér: Jakub Pekař.

Pořadí:

 1. místo: FK Dobroměřice

2. místo: SK Roudnice nad Labem

3. místo: FK SCHOELLER Křešice

4. místo: TJ Sokol Horní Jiřetín


Sedmý ročník Memoriálu Petra Kořána je již minulostí a všichni účastníci, a nejen oni, mají před sebou poslední dny a hodiny přípravy před startem nového soutěžního ročníku, který snad přinese více radosti než nedohraný uplynulý. Věřme, že si na stadiony bude nacházet cestu stále více diváků, protože bez nich by fotbal určitě nebyl tím čím je, nejpopulárnějším sportem na celém světě. 

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -