Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV Levíně budou slavit 45 let filmu „Páni kluci“

V Levíně budou slavit 45 let filmu „Páni kluci“

Litoměřicko – Víte, že filmová komedie Páni kluci slaví 45 let od natočení? A kde jinde než v Levíně – ve městě, kde se natáčelo. Oslavu se rozhodl uspořádat spolek „Zubrnická museální železnice.“

V sobotu 8. srpna se tak můžete setkat s hlavním hrdinou filmu Michalem Dymkem, který nastoupí na nádraží v Levíně cca v 10:10 hod do historického autobusu turistické linky T32, která pojede posílena s pravidelným odjezdem z Úštěka v 10:00 hodin.

Po příjezdu do Zubrnic (přibližně v 10:30) se Michal Dymek setká s režisérem Zdeňkem Zelenkou a společně na natáčení filmu „Páni kluci“zavzpomínají. Zdeněk Zelenka do filmu vybíral dětské postavy.

Mimochodem – věděli jste, že film „Páni kluci“ se natáčel dva měsíce a že úvodní píseň Václava Neckáře „Nestůj a pojď“ nebyla nikdy vydána na hudebním nosiči?

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -