Čtvrtek, 28 března, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůKulturaLovoVáclavák rozjásá jazz a swing

LovoVáclavák rozjásá jazz a swing

Autor: Eva Hozmanová

Lovosice – V pátek 7. srpna se koná na Václavském náměstí v Lovosicích další hudební večer, tentokrát s chutí Jazzu a Swingu; zahrají kapely Áda Škarda Band a Duo Jazz.

Přijďte si užít příjemný večer s živou hudbou k poslechu i tanci.Večer zpříjemní venkovní verze Lovo Café, kulturní kavárny, která vznikla v prostorách bývalé restaurace Lovoš.

Lovo Café bude na náměstí každý prázdninový pátek otevřeno od 16 do 22 hodin. K dispozici bude káva, nealko i místní vína. Začátek hudby v 18 hodin, vstup zdarma.

O kapele

Áda Škarda Band – kapela přátel jazzu a swingu, kteří se scházejí, aby si jen tak pro sebe a pro ostatní zahráli a udělali si ze života samou radost. Kapela vznikla v roce 2010 na podnět Ády Škardy a postupně přijímala další muzikanty. V současné době má ÁŠB pět stálých členů, i když ne vždy se mohou hudebních hrátek z různých důvodů zúčastnit. Kapela hraje pravidelně každé pondělí v „Labuti“ v Litoměřicích.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -