Úterý, 23 dubna, 2024
6.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRozpustilý letní čtvrtek tentokrát s mejdanem a pohádkou O Palečkovi

Rozpustilý letní čtvrtek tentokrát s mejdanem a pohádkou O Palečkovi

Litoměřice – Rozpustilé letní čtvrtky probíhají i v druhé polovině prázdnin. Ten úplně první srpnový (6. 8.) bude s animačním programem Aleny Skalové a s pohádkou v podání Malého divadélka Praha.

Od 17 hodin na děti v Kulturním a konferenčním centru Litoměřice čeká hodinka plná originálního soutěží, písniček a tancování. Následuje pohádka, kterou obstará Malé divadélko Praha.

Dětem zahraje tu O Palečkovi. Jedná se o maňáskové divadlo vhodné hlavně pro menší děti. Pohádka trvá cca 45 minut a je plná písniček.

Malé divadlélko Praha je kočovné divadlo manželů Novákových. Hraje hlavně klasické loutkové pohádky pro nejmenší děti, zabývá se ale také pouličním divadlem a organizuje loutkářské dílny.

Lístky na Rozpustilý letní čtvrtek koupíte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -