Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoKino Sokol tento týden nabídne dva filmy

Kino Sokol tento týden nabídne dva filmy

Roudnice nad Labem – Roudnické Kino Sokol se tento týden opět otevře návštěvníkům. Zajít sem můžete rovnou na dva filmy. Tím prvním bude v pátek 7. srpna v 19 hodin česká komedie 3Bobule. O dva dny později, v neděli 9. srpna, přijďte do kina i s dětmi. Od 16 hodin se totiž bude promítat animovaný snímek „Willy a kouzelná planeta.“

Film 3Bobule asi není potřeba představovat. Opět se potkáme s Kryštofem Hádkem a Terezou Ramba Voříškovou. Třetí pokračování oblíbených „Bobulí“ Vás vezme na pravé jihomoravské vinobraní. A uvidíte, jak se řeší krize v manželství, když za sebou máte kulisu vinohradu. Na trailer se můžete podívat TADY.

Francouzský dobrodružný film „Willy a kouzelná planeta“ je o chlapci, který s rodiči cestuje vesmírem a po nehodě kosmické lodi se dostane na neznámou planetu. Ještě štěstí, že má s sebou robota Bucka! Ve světe plném záhad a nových objevů se záhy ukáže být ideálním parťákem. Trailer je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -