Čtvrtek, 28 března, 2024
10.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZačal předprodej vstupenek na Zahradu Čech

Začal předprodej vstupenek na Zahradu Čech

Litoměřice – Podzimní veletrh Zahrada Čech letos bude a rozhodně v ničem nezklame! Nevěříte? Přijďte se na litoměřické výstaviště přesvědčit v termínu od 11. do 19. září! Na své si tady přijdou nejen zahrádkáři a kutilové, ale také chalupáři a milovníci přírody. Navzdory tomu, že přípravy na veletrh začaly kvůli koronaviru se značným zpožděním, je zaplněno už více než 70 % prodejní plochy výstaviště. Začal už také předprodej lístků.

Zakoupit si je můžete v litoměřickém infocentru na Mírovém náměstí. Otevřeno mají každý den od 9 do 17 hodin. Lístky se budou v Informačním centru za zvýhodněnou cenu prodávat až do 10. září.

Vstupenky si ovšem můžete zakoupit také on-line z pohodlí domova a to ZDE.

Zahrada Čech nabídne vše, na co jsou její příznivci zvyklí – sazenice, osivo, květiny, česnek, stromy, keře, kvalitní zahradnické nářadí a mnoho dalšího.

Motto výstavních expozic se v letošním roce ponese v duchu oslav 20 let Ústeckého kraje. Expozice plné zeleniny, ovoce i květin tak budou doplněny o narozeninové prvky, jak například obří narozeninový dort či kniha přání v nadměrné velikosti, na kterou budou moci návštěvníci zapsat své přání oslavenci.

Výstavu bude doprovázet bohatý a zajímavý kulturní program. Na podiu vystoupí Stanislav Hložek, Vláďa Hron, Heidi Janků, Petr Kolář, Naďa Válová, Milan Drobný, DUO JAMAHA, Babouci, Vinšovanka, Petr Lüftner, Eliška Lüftnerová a mnoho dalších.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -