Sobota, 20 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůSportFotbalSK Štětí má nového trenéra

SK Štětí má nového trenéra

Štětí – Asi jen málokdo tušil, možná jen ti nejzasvěcenější věděli, že zápas se Sokolem Horní Jiřetín je tím posledním, ve kterém se v roli hlavního trenéra představil na lavičce SK Štětí Jiří Ransdorf. Ve středu 22. července 2020 byl na post hlavního trenéra divizního A mužstva jmenován Josef Jarolím.

Prvním asistentem i nadále zůstává Pavel Hoznédl a do funkce druhého asistenta byl uveden dlouholetý hráč tohoto týmu, kterým je Jiří Vacek. 

Josef Jarolím (13. února 1958) – Je bývalý fotbalový záložník, jenž odehrál 180 ligových duelů, v nichž zaznamenal 24 branek. V letech 1977 a 1978 oblékal dres Dukly Praha, v letech 1979 až 1988 hrál za Spartu Praha a v letech 1988 a 1989 kopal za Spartak Hradec Králové. Se Spartou získal čtyřikrát titul mistra ligy, a to v letech1984, 1985, 1987, 1988. V letech 1980 a 1984 se mohl radovat ze zisku Československého poháru. V evropských pohárech nastoupil celkem sedmnáctkrát a zaznamenal čtyři branky. Asi nejdůležitějšími byly jeho góly do sítě Neuchâtel Xamax a FC Watford, které Spartě dopomohly k postupu do čtvrtfinále poháru UEFA v sezóně 1983 – 1984. 

Po skončení hráčské kariéry se věnuje trenérskému řemeslu. Má za sebou například štace v Meteoru Praha nebo Podolí Praha. Před dvanácti lety vykonával funkci trenéra i ve Štětí.a

Věřme, že se nově složenému trenérskému týmu bude v nadcházejícím soutěžním ročníku dařit a SK Štětí bude ve Fortuna Divizi B figurovat v horních patrech tabulky, čímž potěší své věrné příznivce.

Autor: Václav Beneš

Zdroj: Blog Sport na Litoměřicku a Ústecku

Facebooková stránka blogu je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -