Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Litoměřice
DomůPozvánkyHudební festival Pokořen 2020

Hudební festival Pokořen 2020

V sobotu 25. 7. 2020 se v litoměřickém letním kině uskuteční 3. ročník hudebního festivalu Pokořen, komornějšího pokračování festivalu Litoměřický kořen, který se konal v letním kině od roku 1994. Po dvou letech se hudba vrátí na velkou scénu. Ke slyšení bude hudební produkce, která nebývá ke slyšení v mainstreamových médiích.

Sobotním polednem počínaje vystoupí devět kapel, dva sólisté a dva divadelní soubory.

Po čtyřech letech se litoměřické pódium vrátí v Evropě naturalizované brazilské rockové duo Canja Rave, které tvoří kreativní bubenice Paula Nozzari a kytarista a zpěvák Chris Kochenborger. Paula si kromě toho zahraje ještě v mezinárodním rokenrolově-countryovém kvartetu The Big House Revisited.

Ze Slovenska přijedou Živé kvety a zahrají písničky z nové desky Salto na rozlúčku a Tornado Lue s charismatickou frontmankou Janou Tóthovou.

Českou scénu zastoupí např. Už jsme doma, kteří letos slaví třicet pět let své existence, Kucharski, nový projekt Václava Bartoše, písničkář Petr Nikl se svou audiovizuální show, Houpací koně, kteří předvedou svůj akustický set, nebo crazy-parodické uskupení Gott Revival, které předvede několik písní z repertoáru Karla Gotta.

V hvězdné sestavě (Lenka Vychodilová, Tereza Kučerová, Tomáš Hanák, David Vávra, Jiří Fero Burda, David Noll a další) se představí Divadlo Sklep s Ozvěnami Besídek a pro nejmenší návštěvníky se chystá Divadlo Čučka.

Vstupné v předprodeji přes smsticket 600,- Kč nebo na místě.

Děti do 15 let v doprovodu rodičů mají vstup zdarma.

Stanování pro návštěvníky festivalu je zdarma v areálu Střeleckého ostrova.

Psi mají vstup do areálu povolen jen s náhubkem a na vodítku.

Podrobnosti na stránkách pořádající agentury Modrý z nebe www.modryznebe.cz a na facebooku.

- Naši partneři -
Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -