Keramická dílna Dlouhánka umí na přání i zvířátka. Nejvíc frčí ježci

0
91

Litoměřice – Keramikafé Dlouhánka v Litoměřicích je sice uzavřené, ale za jeho dveřmi se stále něco děje. Výroba keramických dekorací a svícnů neustává. Aktuálně se zde vyrábějí překvapivě hlavně zvířátka. Nejčastěji jsou to ježci, sovy a berušky. Parádu dělají doma i na zahradě.

„Pokud by si někdo troufnul, může své zvířátko dostat jen jako nedodělaný polotovar, naglazovat si ho doma a u nás jen nechat vypálit. Veškeré nástroje za malý poplatek rádi zapůjčíme domů. Je ale možné nechat si zvířátko vyrobit i celé na zakázku. Fantazii se meze nekladou a já je vyrábím ráda,“ přiznává majitelka Keramikafé Dlouhánka Alena Bachová.

Dílna je sice pro veřejnost uzavřena, ale výdejní okénko zde funguje. Kromě zvířátek si tady můžete koupit třeba květináče v retrostylu nebo vyřezávané keramické kraslice, které slouží jako svícen.

Pro více informací volejte Aleně Bachové – telefonní číslo 602 260 102. Pokud se nedovoláte, napište jí zprávu, ozve se Vám zpět. Psát můžete také e-mail na alena.bachova@email.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekLOVOSICE: ZŠ Antonína Baráka zápis zvládne on-line, děti ale pozve na návštěvu
Další článekLITOMĚŘICE: Náhradní termíny akcí MKZ se stále daří domlouvat, přípravy na vinobraní běží naplno
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno