Úterý, 30 dubna, 2024
13.9 C
Litoměřice
DomůObceVelké ŽernosekyRodinný den v Parku inspirace tuto sobotu nezklame

Rodinný den v Parku inspirace tuto sobotu nezklame

Velké Žernoseky – V sobotu 13. května jste srdečně zváni do Parku inspirace ve Velkých Žernosekách. Od 10 do 16 hodin se zde bude konat „Rodinný den“ plný zábavy a soutěží.

Součástí akce bude také malý jarmark regionálních produktů a tvořivá dílnička, ve které si můžete vyrobit krásnou hračku nebo dárek pro někoho blízkého.

Od 10 do 15 hodin se můžete zúčastnit hry „Na beton to dáme!“ Po celém Parku inspirace budou stanoviště se zábavnými úkoly, za jejichž splnění dostanete razítko do hrací karty. Za splnění všech úkolů na účastníky čeká odměna! Hrací kartu si vyzvedněte u infocentra Parku inspirace. Karty budou rozdávat hostesky.

Ve 13 hodin začne pohádka „Václav a slimák,“ kterou pro děti předškolního a školního věku zahraje Divadlo Krabice Teplice.

Na jarmarku si můžete zakoupit například med, kávu, sýry a lokální uzeniny.

Z Litoměřic a ze Žalhostic Vás do Parku inspirace odveze výletní vláček.

Veškeré informace jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -