Úterý, 30 dubna, 2024
27.5 C
Litoměřice
DomůZprávyČerná kronikaFyzické testy k Policii ČR zvládla více než polovina zájemců

Fyzické testy k Policii ČR zvládla více než polovina zájemců

Litoměřice/Lovosice Litoměřická policie již dlouhodobě spolupracuje se Střední odbornou školou technickou a zahradnickou v Lovosicích. V nedávné době také na této škole proběhla náborová kampaň policie, která studentům přiblížila možnosti uplatnění u jednotlivých složek PČR.

Mezi studenty se našli zájemci o toto povolání, kteří si chtěli vyzkoušet i ostré fyzické testy. V tomto týdnu se sešli ve sportovním areálu v Lovosicích, kde je čekal běh na jeden kilometr, člunkový běh, celo motorický test a kliky. Fyzický testů se zúčastnilo 12 studentů a potřebných limitů úspěšně dosáhlo 8 z nich.

Nicméně všichni účastníci testů byli perfektně připraveni a sklidili od policejních instruktorů velkou pochvalu. Úspěšní absolventi testů obdrželi od policie certifikát s platností na jeden rok, který mohou uplatnit při přijímacím řízení do služebního poměru. Úspěšní zájemci jsou po ukončení studia o něco blíže k získání povolání.

Protože chceme do našich řad přijímat nové kolegy a kolegyně, oslovujeme střední školy v okrese Litoměřice a navštěvujeme tam maturitní ročníky.

Stabilní zaměstnání a slušný příjem nejsou zdaleka jedinými výhodami, které toto povolání nabízí, a o nichž se na besedách bavíme. Další benefity a podrobnější informace jsou k dispozici na webových stránkách Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje a Policie ČR.  

Autor: Pavla Kofrová, Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje

Foto: Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje a SOŠ technická a zahradnická, Lovosice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -