DDM Rozmarýn připravuje Jarní příměstský tábor

0
101

Litoměřice – V pondělí 6. února začínají školákům z okresu Litoměřice jarní prázdniny. Pokud už teď víte, že pro své ratolesti nebudete mít program ani hlídání, přihlaste je na JARNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR. Pro děti od šesti do patnácti let ho pořádá Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích.

Děti budou mít od pondělí 6. do pátku 10. února zajištěný program od 7.30 až do 16 hodin. Zajištěné jsou výlety, výtvarné aktivity, interaktivní hry a skvělé zážitky.

Děti se v rámci příměstského tábora vypraví například na horolezeckou stěnu HUDY do Ústí nad Labem nebo si půjdou zaplavat do litoměřického plaveckého bazénu.

Cena tábora je 2.000,- Kč.

Vyplněnou přihlášku odevzdejte spolu s platbou na recepci DDM Rozmarýn. Přihlašování na příměstský tábor bude spuštěno v pondělí 9. ledna.

Přihlášku a kompletní program tábora najdete TADY.

Vedoucí příměstského tábora: Veronika Městková 602 589 899, Kateřina Břečková 608 111 993

- Naši partneři -
Předchozí článekAMOROVI zemřel majitel, štěně hledá nový domov
Další článekV Litoměřicích vlaje černý prapor na počest zesnulého Benedikta XVI.
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno