Úterý, 30 dubna, 2024
24.6 C
Litoměřice
DomůKulturaAdventní jarmark na Tržnici Felixe Holzmanna už tuto sobotu

Adventní jarmark na Tržnici Felixe Holzmanna už tuto sobotu

Litoměřice – Ještě nemáte pohromadě všechny vánoční dárky? Nestihli jste zatím dotáhnout vánoční výzdobu? Nebo si prostě chcete užít den v centru města? Přijďte tuto sobotu 10. prosince na litoměřicko Tržnici Felixe Holzmanna. Od 10 do 16 hodin se tam bude konat ADVENTNÍ JARMARK.

Na jarmarku seženete včelí produkty, diáře, keramiku, sklo, šité hračky, taštičky a doplňky, vánoční dekorace a adventní věnce, upcyklovanou módu a kabelky, šperky z minerálů, knihy o Českém středohoří a knihy pro děti, kalendáře, vánoční přání, bylinkové sirupy a mnoho dalšího. Jeden stánek bude mít tradičně také Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích.

Budou také dobroty od Veroniky Křížové, finalistky druhé řady pekařské soutěže Peče celá země. Horký mošt a svařené víno samozřejmostí.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.  

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -