Úterý, 30 dubna, 2024
19.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePřijďte na charitativní Jarmark politických stran tuto sobotu na tržnici

Přijďte na charitativní Jarmark politických stran tuto sobotu na tržnici

Litoměřice – I politici jsou lidi. Navíc lidi, kteří mají smysl pro humor a chuť pomáhat. Nevěříte? Přijďte se  tuto sobotu 3. září přesvědčit  na Tržnici Felixe Holzmanna a seznamte se s těmi, kteří letos v Litoměřicích kandidují do zastupitelstva. Celý doprovodný program jarmarku je charitativní a výtěžek aktivit půjde na dobrou věc. Kam přesně? To můžete navrhnout přímo na tržnici.

Politici se zapojí do štafety Česko vesluje a na dálku změří síly s členy IZS v IZS liga Česko vesluje. Startovné a účast ve štafetě je 500,- Kč pro politiky, účastníci z řad veřejnosti zaplatí 100,- Kč.

Sdílna připravila soutěž zručnosti, ve které si můžete složit bylinkovou bedýnku. Startovné pro politiky je 500,- Kč, veřejnost stavebnici na bylinkovou bedýnku získá za 300,- Kč.  Bedýnku si samozřejmě odnesete domů.

A pokud si nevěříte ani v jedné z nabízených aktivit, dejte si alespoň vyhlášenou kapustnici Srdcaře Litoměřic Pepy Pásztora. Porce polévky bude stát 50,- Kč, politici zaplatí 100,- Kč.

Každý, kdo zaplatí – ať už startovné v některé ze soutěží nebo porci polévky – bude moci navrhnout, které organizaci nebo projektu půjde celý výtěžek z jarmarku. Poslední slovo budou mít kandidáti do městského zastupitelstva, kteří se na závěr pokusí dohodnout.

Celá akce začne v 8 hodin ráno a potrvá minimálně do 12 hodin. Zúčastní se Sport a zdraví Litoměřice, SPD Litoměřice, Naše Litoměřice, KSČM (Litoměřice zleva), ANO, tohle jsou Litoměřice, ODS Litoměřice a Severočeši – Litoměřice.

Možnost má také Demokratická Strana Zelených, která má na kandidátce jen jednoho kandidáta. Uskupení Více pro Litoměřice účast zrušilo.

Každá strana bude mít připravený stánek, do kterého může umístit své propagační materiály.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -