Úterý, 30 dubna, 2024
18.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKeramická dílna Dlouhánka otevírá dveře dokořán a pomáhá Ukrajině!

Keramická dílna Dlouhánka otevírá dveře dokořán a pomáhá Ukrajině!

Litoměřice – Víte, že v Litoměřicích funguje keramická dílna Dlouhánka? Jedná se o prostor pro všechny, kteří rádi tvoří z keramické hlíny, mají rádi dobrou kávu a nebojí se zkusit něco nového. Také si tady můžete zakoupit autorské keramické nádobí a dekorace, které nejsou k dostání nikde jinde.

Tento pátek a sobotu – 4. a 5. března – Keramická dílna Dlouhánka otevře dveře veřejnosti dokořán. Přijďte! Můžete prostor jen tak omrknout, vyzkoušet si práci s keramickou hlínou, dát si dobré kafe nebo třeba přihlížet tomu, jak tvoří jiní. Bude i možnost vyzkoušet si točení na hrnčířském kruhu a malování předpřipraveného keramického nádobí.

V pátek 4. března je program připraven od 14 do 18 hodin, v sobotu 5. března je program už od 10 hodin.

Pokud si  na akci zakoupíte srdíčko z keramiky (za libovolný příspěvek) podpoříte Ukrajinu – veškerý výtěžek z prodeje těchto srdíček Keramická dílna Dlouhánka pošle na konto SOS Ukrajina Člověka v tísni.

Součástí akce je autorská prodejní výstava tvorby litoměřické umělkyně Daniely Netolické. K mání budou její kresby, obrazy i keramika.  Přijďte!

Více informací o této akci najdete ZDE.

Keramická dílna Dlouhánka sídlí v Litoměřicích na adrese Dlouhá 15/178 – ve dvoře.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -