Úterý, 30 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLetní čtvrtek bude tentokrát s živými zvířátky

Letní čtvrtek bude tentokrát s živými zvířátky

Litoměřice – Oblíbené Letní čtvrtky pro děti pokračují i tento týden – na další se můžete těšit 22. července. Program pro malé příchozí je v atriu Kulturního a konferenčního centra Litoměřice  připraven od 17 hodin. Tentokrát se návštěvníci mohou těšit na živé minikoníky a na pohádku z produkce ústeckého divadla Mladá scéna.

Děti se budou moci povozit na minikonících, které přiveze vědomická minizoo „Andílci v kožíšku.“  Konkrétně dorazí valášek Jack a kobylka Lady. Jsou to údajně ti nejhodnější koníčci na světě, kterým se líbí hlazení, drbání i česání a děti vozí bez problémů.

V 18 hodin začne v atriu Kulturního a  konferenčního centra pohádka, o kterou se postará Mladá scéna z Ústí nad Labem. Uvidíte hned tři pohádky Karla Čapka vtěsnané do jedné krásné dramatizace.

Spojovacím prvkem je postava doktora, který putuje přírodou a cestou narazí na vodníky, víly a nakonec se ocitne mezi loupežníky.

Vstupné: 60,- Kč

Samozřejmostí jsou také výtvarné a tvořivé dílničky. Za deště se celá akce přesune do foyer Kulturního a konferenčního centra.

Více informací je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -