Servis SEAT, CUPRA a nový Salon CUPRA u Auto Horejsek

0
70

Litoměřice – Společnost Auto Horejsek rozšířila na pobočce v Litoměřicích své dosavadní služby servisu o nové značky. Na přelomu roku pak otevře nový salon dynamické španělské automobilové značky CUPRA.

Značka CUPRA byla původně odnoží výrobce automobilů SEAT, což od roku 2018 již není pravda a je samostatnou značkou v koncernu Volkswagen. V DNA značky je znát španělský temperament, díky kterému se se svým prvním samostatným modelem CUPRA Formentor výrazně odlišuje od ostatních koncernových značek.

„V severočeském regionu není prakticky žádný samostatný prodejce značky CUPRA a minimum autorizovaných servisů pro majitele vozů SEAT a CUPRA. I proto jsme rozšířili naše poprodejní služby o tyto značky. Prodej nových vozů CUPRA v Litoměřicích bude otevřen během několika měsíců. V současné době již poskytujeme plný záruční i pozáruční servis včetně všech druhů oprav.

Zároveň jsme připravili pro majitele vozů SEAT a CUPRA servisní zvýhodnění na první servisní intervalovou prohlídku v našem servisu v Litoměřicích, kdy zdarma obdrží náplň motorového oleje.“ uvedl Pavel Křivan, ředitel společnosti Auto Horejsek.

Zajímavostí je logo značky CUPRA, které je tvořeno dvěma provázanými písmeny „C“. Nejen na logu se objevuje zvláštní odstín mědi „Cup Copper“, který má umocňovat jedinečnost vozů CUPRA. Dalším charakteristickým barevným odstínem je modrá „Petrol Blue“.

Showroomy značky CUPRA, označované jako Garage, uchvátí návštěvníka moderními, vzdušnými a světlými prostory, s množstvím digitálních technologií. Tato garáž CUPRA je navržena podle samé podstaty značky – je jedinečná, sofistikovaná a působivá.

Společnost Auto Horejsek, působící na severu Čech, se v současné době orientuje na prodej nových vozů značek Volkswagen osobní a Volkswagen užitkové vozy, ŠKODA AUTO, Hyundai, KIA, motocyklů a čtyřkolek CFMOTO a KAYO a ojetých vozů, a na poskytování servisních služeb výše uvedených a značek SEAT a CUPRA.

Více informací naleznete na www.auto-horejsek.cz

- Naši partneři -
Předchozí článekDen Zdraví proběhne ve čtvrtek
Další článekLOVOSICE: V kostele sv. Václava se opět zpívalo pro dobrou věc
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno